Brainstormingsmøde – Mobilt mødested

Landsbyklyngen Friskvind har modtaget bevilling til udvikling af et mobilt mødested. Vores ønske er et mødested som kan samle på tværs og som kan bruges utraditionelt. I ansøgningen skrev vi ” Landsbyklyngen Friskvind i Vestjylland ønsker at skabe et mobilt mødested med en scene, som kan ’poppe up’ overalt i klyngen og understøtte alt fra friluftsliv til loppemarkeder i alle klyngens landsbyer.” Læs pressemeddelelsen her: https://friskvind.dk/category/nyheder/

Vi fik bevillingen til projektudviklingen (85.000 – 200.000 kr) og kan herefter søge Realdania og Anlægsfonden om midler til selve mødestedet. Der er dog nogle krav for at vi kan projektet kan blive godkendt, bl.a. at mødestedet udvikles ud fra borgernes ønsker og behov!

Derfor har vi brug for jeres input! Det mobile mødested kunne bruges til kano og kajakevent ved å og fjord, friluftskoncert på heden, cykeltræf midt i klyngen, skoledag i naturen – mulighederne er mange. Hvad kunne i bruge den til? Og hvilke krav er der til den, for at I kan og vil bruge den?

Download invitation til fælles brainstorming møde den 2. februar. Vi håber, I kan være mere og komme med gode input. Tilbagemelding til landsbyrepræsentanterne senest den 31. januar.

Download invitation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.