Cykeltur i Dejbjerg

Dato: 11. september 2021 kl. 13-16
Mødested: Dejbjerg Kirke
Turens længde: 15-20 km
Pris: Gratis, men kaffe og kage koster 20,-
Tilmelding på: Tlf 2242 4988 (Tove Kristensen)

Friskvind indbyder alle interesserede til en guidet cykeltur i Dejbjergområdet.
Der er spor af beboelse i området helt tilbage til bondestenalderen for 3000 år siden. Vi gør holdt nogle gange på turen, hvor Kim Clausen, tidligere direktør for Ringkøbing-Skjern Museum vil fortælle lidt om de oldtidsveje, der er i området og lidt om de stednavne, vi kommer forbi, og deres betydning.

Turen slutter med kaffe og kage på Dejbjerg hede, hvor vi sammen synger et par sensommersange.

Turen foregår i et roligt tempo, så alle kan være med. (Vi anbefaler, at deltagerne bruger cykelhjelm og refleksvest).

Tilmelding hurtigst muligt. Der er et begrænset deltagerantal, så vil du være sikker på at komme med så send en sms med navn og antal deltagere til Tove Kristensen på 2242 4988 eller tilmeld dig telefonisk på samme nummer efter kl. 17.