Vandreture i Friskvind 2024

Så er datoerne fastlagt for vores fem vandreture gennem de fem landsbyer i FRISKVIND.

Gå når du har lyst. Ruterne vil typisk være afmærket fra fredag til søndag aften og turen kan gås i de lyse timer. Følg flagene. Vi vil bestræbe os på at lave to ruter – en kort og en lang. Beskrivelser og startsteder vil løbende blive opdateret.

 • 26. – 28. april i Velling
  Der vil være to ruter afmærket – en på ca. 7,5 km og en på ca. 5. Startsted bliver på p-pladsen ved Velling Forsamlingshus, Velling Kirkeby 17, 6950 Ringkøbing.
  Ruterne vil være på asfalt, grus og naturstier, så de egner sig ikke til kørestolsbrugere. 
  Ruterne går igennem naturen i og omkring Velling. På den ene rute vil man komme forbi Herregården Rydbjerg, og gå langs å mellem markerne. Begge ruter går forbi shelterplads, å, Velling havn og langs med fjorden. Begge ruter går også forbi vores købmand, hvor man kan købe en forfriskning.
 • 24. – 26. maj i Lem
 • 21. – 23. juni i Dejbjerg
 • 16. – 18. august i Højmark
 • 13. – 15. september i Stauning

FLERE NYHEDER