Det rullende mødested

Det rullende mødested er klar til udlån medio juni.


  

Det rullende mødested består af en salgsvogn, scenevogn og en toiletvogn. Det rullende mødested er tænkt som en mulighed for at holde pop-up arrangementer ude i vores skønne natur, da der er fikse generatorer med til at holde alt el udstyr i gang; kolde og varme drikke, varme pølser mv samt stole og borde og generator til scenevognen derudover en smart toiletvogn, der er nem at opstille. Det kunne være Skt. hans ved fjorden, gudstjeneste på heden, friluftsdag ved åen, indvielse af  stier, firmafest i skoven osv.

Det rullende mødested kan lånes mod et mindre servicegebyr af foreninger, institutioner, erhverv, som er medlem af FRISKVIND. De kan ikke lånes af privatpersoner. De kan lånes samlet eller enkeltvis. De kan trækkes efter almindelig personbil uden trailerkørekort.

Projektet Det rullende mødested er blevet virkeliggjort med midler fra Nordea-fondens “Her bor vi pulje”, midler fra Landdistriktsrådet og donationer fra Toksvigfonden og Lem Andelskasse.

MEDLEMSSKAB
Et medlemsskab koster i 2022 100,- .
Medlemsskab kan tegnes, når du ønsker at låne Det rullende mødested.

SERVICEGEBYR
Salgsvogn: 300,-
Scenevogn: 200,-
Toiletvogn: 300,-

Vognene skal afleveres rengjorte i forhold til vejledningen, som ligger i vognene.

FORSIKRING
Vognene er kaskoforsikrede med en selvrisiko på 2500,-. Det er låners ansvar, at bil og chauffør må køre med trailerne. De kan køres med alm. kørekort og efter en almindelig personbil.

BOOKING
Er du interesseret i at booke Det rullendemødested kontakt:
Dorthe Iversen: tlf.: 50969697     Mail: drm@friskvind.dk

SPONSOR
Som erhverv i FRISKVIND har du mulighed for at blive sponsor af Det rullende mødested og få dit logo/budskab på bagenden.

Vores 2 store sponsorer (Nordea fonden og Landdistriktsrådet) skal have reklameplads på 2/3 af bagpartiet. Vi vil så udbyde den nederste 1/3 af bagpartiet delt op i x antal felter på salgsvogn og x antal felter på scenevogn. 1 stor felt til en pris a 2500 kr. lille felt til en pris a 1800 kr. pr felt pr år.

Et felt er inklusiv:

  • Medlemskab af Klyngen FRISKVIND
  • Reklamefolie på bagenden med jeres budskab (når i sender en trykklar fil)
  • Gratis låne dag/e af en vogn til jeres næste firmaarrangement.

Det er muligt at sponsorere flere felter på Det rullende mødested, hvert lille felt udløser en gratis lånedag, hvor et stort felt vil udløse 2 gratis lånedage.

Er du interesseret i at blive sponsor kontakt så Alfred Bartholin på tlf.: 27750170