Udlån af 

Det rullende mødested

Det rullende mødested består af en salgsvogn, scenevogn og en toiletvogn. 

Det rullende mødested er tænkt som en mulighed for at holde pop-up arrangementer ude i vores skønne natur, da der er fikse generatorer med til at holde alt el udstyr i gang; kolde og varme drikke, varme pølser mv samt stole og borde og generator til scenevognen derudover en smart toiletvogn, der er nem at opstille. Det kunne være sankthans ved fjorden, gudstjeneste på heden, friluftsdag ved åen, indvielse af  stier, firmafest i skoven osv.

Det rullende mødested kan lånes mod et mindre servicegebyr af foreninger, institutioner, erhverv, som er medlem af FRISKVIND. De kan ikke lånes af privatpersoner. De kan også lånes af foreninger, institutioner, erhverv udenfor klyngeområdet – dog er medlemsgebyret lidt højere. De kan lånes samlet eller enkeltvis. 

De kan trækkes efter almindelig personbil uden trailerkørekort.

Projektet Det rullende mødested er blevet virkeliggjort med midler fra Nordea-fondens “Her bor vi pulje”, midler fra Landdistriktsrådet og donationer fra Toksvigfonden og Lem Andelskasse.

Praktisk information

Medlemsskab

  • For foreninger i klyngen 2023:
    100,- . / udenfor klyngen: 300,-
  • Medlemsskab kan tegnes, når du ønsker at låne Det rullende mødested.

.

Servicegebyrer

  • S​algsvogn: 300,- pr. dag
  • Scenevogn: 200,- pr. dag
  • Toiletvogn: 300,- pr. dag
    (inkl. tømning efter 200 skyl. Skal du låne den over flere dage og har brug for mere end 200 skyl, skal du selv tømme den undervejs).

Vognene skal afleveres rengjorte i forhold til vejledningen, som ligger i vognene.

Forsikring

  • Vognene er kaskoforsikrede med en selvrisiko på 2500,-. 
  • Det er låners ansvar, at bil og chauffør må køre med trailerne. De kan køres med alm. kørekort og efter en almindelig personbil.

.

Booking

.